Nasze chleby

Znajdziesz u nas pieczołowicie wypracowane chleby na zakwasie, które nieśpiesznie dojrzewają aby czas i naturalnie występujące mikroorganizmy mogły wydobyć z mąki to co w niej najsmaczniejsze i najcenniejsze.

W swoich wypiekach używamy mąk pełnoprzemiałowych, uwielbiamy robić chleby ze starych odmian zbóż jak płaskurka, samopsza lub orkisz. Pracujemy na mąkach i składnikach najwyższej jakości, a naszą intencją jest robienie chleba smacznego i wartościowego, który sam w sobie może być posiłkiem.

Wpadnij do nas
Żywiciel Żywiciel
Miso Miso
Owsiankowy Owsiankowy
Rustykalny wieniec jabłkowy Rustykalny wieniec jabłkowy
Żniwiarz Żniwiarz
Samopsza Samopsza
Bagietka Bagietka
Kłos Kłos
Chałka Chałka
Bułeczki burgerowe Bułeczki burgerowe
Ciabata Ciabata
Żoliborski Żoliborski
Z siemieniem Z siemieniem
Focaccia Focaccia
Tło newslettera
Logo

Bądź na bieżąco

Lokalizacje Cała w Mące

Cała w Mące Piekarnia

Zygmunta Krasińskiego 18, Warszawa

Wt–Czw 9:00–19:00 · Pt 9:00–16:00 · Sb 9:00–15:00

→ Poprowadź mnie

Cała w Mące Kiosk

Plac Wilsona 4, Warszawa

Pn–Pt 8:00–18:00 · Sb 9:00–16:00 · Nd 10:00–16:00

→ Poprowadź mnie

Cała w Mące Cafe

Karmelicka 19, Warszawa

Codziennie 10:00–20:00

→ Poprowadź mnie

Cała w Mące Młyn & Lab

Ostroroga 21, Warszawa

COMING SOON

→ Poprowadź mnie