Znajdziesz u nas pieczołowicie wypracowane chleby na zakwasie, które nieśpiesznie dojrzewają aby czas i naturalnie występujące mikroorganizmy mogły wydobyć z mąki to co w niej najsmaczniejsze i najcenniejsze.
W swoich wypiekach używamy mąk pełnoprzemiałowych, uwielbiamy robić chleby ze starych odmian zbóż jak płaskurka, samopsza lub orkisz. Pracujemy na mąkach i składnikach najwyższej jakości, a naszą intencją jest robienie chleba smacznego i wartościowego, który sam w sobie może być posiłkiem.
Żywiciel
Miso
Owsiankowy
Rustykalny wieniec jabłkowy
Żniwiarz
Samopsza
Bagietka
Kłos
Chałka
Bułeczki burgerowe
Ciabata
Żoliborski
Z siemieniem
Focaccia
Cała w Mące Piekarnia
Zygmunta Krasińskiego 18, Warszawa
Wt–Czw 9:00–19:00 · Pt 9:00–16:00 · Sb 9:00–15:00
→ Poprowadź mnieCała w Mące Kiosk
Plac Wilsona 4, Warszawa
Pn–Pt 8:00–18:00 · Sb 9:00–16:00 · Nd 10:00–16:00
→ Poprowadź mnie